Deelnemen

Leuk dat jij wilt deelnemen aan de crazy cross. Bouw je voertuig om tot een crazy cross mobile. We verwachten dat iedereen met een leuk en origineel opgetuigd voertuig aan de start verschijnt.

Word jij de winnaar van Crazy Cross 2020
Bij de beoordeling van de diverse klassen wordt gelet op originaliteit, lachwekkendheid, afwerking en interactie met publiek.

Fiers Crazy klasse

16 jaar en een geldig rijbewijs

Een van de publiekslievelingen is de crazyklasse. Een bonte stoet van de meest vreemde voertuigen rijden over de baan, combine, boot met banaan niets is te gek. Doordat het thema vrij is in deze klasse, wordt de creativiteit van de deelnemers danig op de proef gesteld en is er zoveel diversiteit in deze klasse.

Om te zorgen dat niet elk jaar dezelfde voertuigen aan de start verschijnen, en we alleen de meest originele ideeën mee laten rijden moeten de deelnemers bij inschrijving een duidelijke beschrijving en een ontwerp of foto van het idee insturen.

Deze klasse is voor iedereen die zijn voertuig* zo heeft omgetoverd die niet in de andere klassen past. *Alleen auto’s die op een zo origineel mogelijke manier zijn omgebouwd tot een creatie waaraan je niet meer kunt zien dat het op de originele vorm van de auto lijkt.

Deelnemen aan deze klasse kan vanaf 16 jaar met een geldig rijbewijs.

Kosten
Deelnemers betalen € 15,00 euro. Dit bedrag is inclusief een weekendverzekering van de MON en inclusief 2 nummerstickers. Heb jij al een MON-licentie? Dan krijg jij deze € 15,00 retour.

Deelnemersreglement Crazy Klasse
Inschrijven

COR riool Luierklasse t/m 65 cc

Deze klasse is tot 11 jaar.

Je mag 1 begeleider meenemen op het wedstrijdveld. Deze krijgt eenmalig één bandje voor het hele weekend.

Kosten
Er zijn geen inschrijfkosten verbonden aan de luierklasse. Wel betaal je een weekendverzekering à € 15,00 per deelnemer als je geen MON-licentie bezit.

Deelnemersreglement Luierklasse
Inschrijven

Verspeeks Brommerklasse t/m 85 cc

Deze klasse is voor iedereen met een zitmaaier/brommer/motor/pitbike t/m 85 cc. De inschrijfkosten bedragen € 25,00 plus eventueel een MON-verzekering à € 15,00 per persoon. Heb je een MON-licentie dan is een weekendverzekering niet nodig.

Naast 2 nummerstickers, krijgen deelnemers ook een kaartje voor het Aprillerfist op zaterdag 19 september.

Deelnemersreglement Brommerklasse
Inschrijven

Motoren 18- en 18+

Alle motorrijders kunnen zich inschrijven voor deze klasse.
De inschrijfkosten bedragen € 25,00 plus eventueel een MON-verzekering à € 15,00 per persoon. Heb je een MON-licentie dan is een weekendverzekering niet nodig. Naast deelname krijg je 2 nummerstickers en kaartje voor het Aprillerfist op zaterdag 19 september.

Deelnemersreglement Motorklasse
Inschrijven

Quad/zijspan klasse

Heb je een quad of zijspan, schrijf je dan in voor deze klasse.

De inschrijfkosten bedragen € 25,00 plus eventueel een MON-verzekering à € 15,00 per persoon. Heb je een MON-licentie dan is een weekendverzekering niet nodig. Naast deelname krijg je 2 nummerstickers en één kaartje voor het Aprillerfist op zaterdag 19 september.

Deelnemersreglement Quadklasse
Inschrijven

Autoklasse

vanaf 17 jaar en met geldig rijbewijs

De inschrijfkosten bedragen € 25,00 per deelnemer plus eventueel een MON-verzekering à € 15,00 per persoon. Heb je een MON-licentie dan is een weekendverzekering niet nodig. Naast 2 nummerstickers, krijgen deelnemers ook één kaartje voor het Aprillerfist op zaterdag 19 september.

Per ronde mogen er slechts 2 personen in het voertuig zijn. Bijrijders betalen dus hetzelfde bedrag. Zij dienen zich ook in te schrijven en te legitimeren.

Deelnemersreglement Autoklasse
Inschrijven

Buggyklasse

vanaf 17 jaar met geldig rijbewijs
De inschrijfkosten bedragen € 25,00 per deelnemer plus eventueel een MON-verzekering à € 15,00 per persoon. Heb je een MON-licentie dan is een weekendverzekering niet nodig. Bijrijders betalen dus hetzelfde bedrag.
Zij dienen zich ook in te schrijven en te legitimeren.

Naast deelname krijg je twee nummerstickers en één kaartje voor het Aprillerfist op zaterdag 19 september.

Deelnemersreglement Buggyklasse
Inschrijven