Functies vrijwilligers

Festivalondersteuner
Op beide festivaldagen zijn er genoeg werkzaamheden te doen. Zoals het bijhouden en schoonhouden van het terrein en het bemannen van de nooduitgangen.

Fotograaf/filmen/vlogger
Kun jij goed fotograferen/filmen en/of vloggen en vind je het leuk om ons evenement voor eeuwig en voor altijd vast te leggen. Dan is deze klus geschikt voor jou.

Handhaver
Jullie zijn toezichthouders op ons deelnemersveld en zijn er om de regels te controleren en te handhaven. De handhavers zorgen dat er een gemoedelijke sfeer op het deelnemersveld is.

Horecamedewerker
Je helpt mee bij de bekeruitgifte, frietkraam of achter de bar.

Jury
Ben jij kritisch? Juryleden beoordelen de deelnemers op originaliteit, afwerking, lachwekkendheid en interactie met het publiek.

Kassa
De kassa waar entree betaald wordt om toegang tot het festival te krijgen. De kassamedewerkers zijn het eerste aanspreekpunt voor onze bezoekers, zij zijn betrouwbaar, eerlijk en zijn gastvrij.

Medewerker op- en afbouw
Het op- en afbouwteam zorgt vanaf enkele dagen voor het evenement voor het opzetten van het festivalterrein. Ben je fit en sterk genoeg? Geef je dan op en we maken er mooie dagen van.

Medewerker randactiviteiten
Op verschillende locaties kunnen bezoekers gebruik maken van randactiviteiten zoals het kinderplein.
De vrijwilligers op deze activiteiten zorgen dat alles goed verloopt en houden toezicht.

Secretariaat/inschrijvingen
Vrijwilligerscoördinatie, opvangen genodigden, verkoop merchandise en/of inschrijven deelnemers behoren tot de taken.

Alle vrijwilligers melden zich in deze tent. Hier help je met het uitdelen van lunchpakketten, T-shirts, drink- en eetbonnen. De genodigde vang je op en voorzie je van informatie en toegangsbandjes.

Toiletmedewerker
Zorg jij dat alle bezoekers naar een schoon toilet kunnen? De toiletten zijn gratis op de Crazy Cross. Om verstopping tegen te gaan, mogen bekertjes mogen niet mee de toiletten worden genomen. De toiletmedewerker vult toiletpapier aan en zorgt uiteraard voor een schoon toilet.

Typetjes
Voor ons festivalterrein zijn we op zoek naar allerlei typetjes die de festivalbezoeker animeren.
Heb jij een leuk idee dan zijn we één en al oor.

Vlaggers
Wil jij de cross van heel dicht bij maken! Ben je 18 jaar of ouder en vind je het leuk om de veiligheid van de deelnemers te waarborgen? Geef je dan op als vlagger.

Flexteam
Kun jij geen keuze maken uit bovengenoemde werkzaamheden? Dan is het flexteam wellicht wel wat voor je. Dit team kan namelijk bij alle bovengenoemde teams worden ingezet. Overal waar het druk is en waar extra hulp nodig is, wordt het flexteam ingeschakeld.