Huisregels

Huisregels Crazy Cross

Leuk dat je er bent! Wij hebben een paar regels opgesteld om het voor iedereen leuk te houden!

 1. Allereerst: Beleef en geniet met volle teugen op Crazy Cross Bergeijk
 2. Op het Crazy Cross terrein is de Nederlandse en Belgische wetgeving van kracht.
 3. Het heeft geen zin om: eten, drinken, glaswerk, blik, drugs, vuurwerk, (vuur)wapens en andere gevaarlijke voorwerpen mee te nemen. Bij de ingang moet je het inleveren en je krijgt het ook niet terug. Sunt!
 4. Het betreden van het terrein en het bijwonen van de festiviteiten zijn geheel voor eigen risico van de bezoeker. De organisatie is op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige schade, ontstaan aan bezoekers en/of goederen van bezoekers.
 5. Op het Crazy Cross-terrein wordt toezicht gehouden door ons beveiligingspersoneel. Geven ze aanwijzingen? Luister dan. Heb je vragen? Stel ze dan.
 6. Een biertje op z’n tied, maar onder de 18 niet. Op de Crazy Cross heb je ook lol zonder alcohol! Er wordt geen alcohol geschonken aan personen onder de 18 jaar. Bij twijfel over leeftijd wordt er gevraagd naar je legitimatie. Zorg dat je je legitimatie bij je hebt! Meer info over hoe we dit gaan aanpakken? klik HIER. Let op! Eventuele boetes worden verhaald op de overtreder.
 7. Roken doe je in de openlucht, de feesttent is rookvrij. Bij overtreding wordt de boete verhaald op de overtreder.
 8. Tijdens het evenement zullen foto’s en video-opnames gemaakt worden die gebruikt kunnen worden voor promotiedoeleinden. Een ieder die dit evenement bezoekt gaat hiermee akkoord. Wil je niet op de foto? Duik dan weg!
 9. Samen houden we Crazy Cross schoon. Deponeer je afval in de daarvoor bestemde bakken. Bij constatering van vervuiling en/of vernieling van materialen en terreinen wordt de toegang tot het festivalterrein ontzegd en wordt men overgedragen aan de politie. Ook zullen de eventuele schades op jou verhaald worden.
 10. Verboden wild te plassen, dat wordt zo’n smeerboel!
 11. Verboden drugs te gebruiken, verhandelen of in het bezit te hebben. Wij zorgen wel voor een onvergetelijk weekend!
 12. Het programma is onder voorbehoud. Bij het niet door gaan van een of meer acts kunnen kaarten niet worden geretourneerd. We proberen een vervangend programma aan te bieden.
 13. Heb je iets te verkopen of te promoten? Dat is alleen toegestaan als je vooraf toestemming hebt gekregen van de organisatie.
 14. Ga na afloop blij naar huis. Wees geduldig bij de taxi’s en laat onderweg alles heel. Ook dankzij de buren heb jij een mooie avond gehad!
 15. Gebruik je boerenverstand! We wensen je veel plezier op Crazy Cross Bergeijk!

Wij gaan er vanuit dat iedereen zich met Brabantse gemoedelijkheid opstelt en aanwijzingen van medewerkers opvolgt. Zo hopen we nog vele jaren een feestje voor jullie en met jullie te kunnen bouwen!

nix