Deelnemersreglement

 

Om de Crazy Cross veilig te laten verlopen en om goed verzekerd te zijn gaan we er vanuit dat elke deelnemer op de hoogte is van het deelnemers reglement.

De Crazy Cross draait niet om snelheid, maar om originaliteit. Jullie zijn de artiesten van de dag. Maak er een leuke dag en een geweldige show van. Jullie originaliteit en deelname is, samen met het weer, het belangrijkste ingrediënt van de dag. Bij de beoordeling van de diverse klassen wordt gelet op originaliteit, lachwekkendheid, afwerking en interactie met publiek. 

Iedere klasse heeft zijn eigen reglement. Klik op onderstaande links om bij het juiste regelement te openen.
Autoklasse
Brommerklasse
Buggyklasse
Crazyklasse
Luierklasse
Motorklasse
Quadklasse

Wij wensen iedereen een sportief en gezellig weekend toe. Maak iets leuks van je voertuig. Pimp je voertuig zoveel je kan, als het maar binnen de regelgeving past

De  ge(ver)boden van de Crazy Cross oftewel regels zijn regels.

  1. Alle deelnemers zijn ludiek verkleed.
  2. Op het rennerskwartier start/finish stapvoets rijden, daarna kun je al je frustraties in de strijd gooien.
  3. De verklede crazy cross kleding hoeft geen officiële cross uitrusting te zijn. Wel verplicht zijn: helm / handschoenen / crossbril / stevige schoenen met stalen neus en een stevige broek.
  4. De algehele staat van het voertuig moet kloppen, remmen worden getest.
  5. Het is verplicht het publiek te vermaken. Het gaat niet om de snelste rondetijd, maar om wie het publiek het beste kan vermaken.

Let op: je inschrijving wordt pas verwerkt als je daadwerkelijk betaald hebt. Inschrijving vindt per voertuig plaats. Per voertuig is er slechts 1 contactpersoon. Elke deelnemer is verplicht zich in te schrijven. Na betaling krijg je een bevestiging toegestuurd. Het inschrijfgeld wordt niet terugbetaald.